De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

In 10 minuten zelfgemaakte Valentijnsdag geschenken

Hoe geweldig het is om een zelfgemaakt geschenk te ontvangen, vooral omdat er gedachte en inspanning nodig zijn om te handwerken of producten te bakken, snoep of zelfgemaakte jam te maken, dat vergt echt veel tijd en talent.

Of niet? Gedachte en inspanning, ja, maar tijd en talent? Niet per se.

Hier zijn een paar van de nieuwste kleine tips en trucs voor het produceren van prachtige zelfgemaakte geschenken in slechts 10 minuten:

Snoeppotten:

Bewaar oude potjes of koop nieuwe en vul ze met kleurrijk, verpakt of onverpakt snoep. Voor het maken van een decoratieve deksel, snijd een felgekleurd vierkant van materiaal, groot genoeg om de hals van de pot af te dekken met een paar centimeter over aan alle kanten. Bind het met een contrasterend lint, vorm een boog, of maak heel veel krullen.

Snel zelfgemaakte Jam:

Vergeet de lange en moeizame stoofpot-manier van koken, roeren, mengen en ontvellen. Nu kun je in slechts 10 minuten, door het jaar heen, een heerlijke mix van fruit met een ingenieuze, vooraf gemeten, alles-in-een formule genaamd Jam Express bereiden met de magnetron. Volg de aanwijzingen op het pakket voor twee potten van 250 ml: Mix de productmix met geheel gesneden of vers ingevroren fruit in een kom geschikt voor de magnetron. Verwarm het voor 5 minuten in de magnetron, vul de potten en koel ze. Er is geen suiker toegevoegd, de potten hoeven niet gesteriliseerd te worden en de jam zal goed zijn in ongeveer een halve dag. Een mooi lint er omheen maakt het een mooi geschenk.

Mooie plantenbakken:

In deze tijd van het jaar zijn er bloemen in overvloed, en ze maken mooie geschenken. Neem een mooie kop en schotel (oud of nieuw), trek de onderkant van het kopje om op een stuk bloemisten schuim, laat het weken in water, kies dan een aantal bloemen uit je eigen tuin, of wilde bloemen om er creatief in te plaatsen. Stop het schuim in het kopje, bind een boog om het handvat, leg hem op het schoteltje, en je bent klaar om het weg te geven.

Cake hartjes:

Klik hier voor het recept voor het maken van Cake hartjes. Voor het bereiden van deze cakejes heb je iets meer geduld nodig, maar jouw Valentijn zal onder de indruk zijn.