De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Valentijnsdag cadeaus voor mannen

Bent u op zoek naar het perfecte idee voor een Valentijnsdag cadeau voor de man in je leven?

Valentijnsdag is een dag gereserveerd voor ons om te laten zien hoeveel we de mannen in het leven liefhebben en waarderen of het nu onze mannen of vriendjes zijn. Hoe kunnen we dit bereikt met slechts een cadeau? Zo maar een cadeau-idee zal niet voldoen op deze belangrijke dag.

Dit is een speciale dag waarop de gift moet gaan over het geven zelf. Plan een geschenk waaraan jij zelf ook kan deelnemen. Een die “ik hou van je” zegt tegen de man van je dromen.

Liefdevolle picknick

Romantische PicknickJe zou een geweldig cadeau idee kunnen plannen voor de man in je leven, door de aankoop van een picknickmand. Voeg alle soorten favoriete snacks toe, niets te zwaar: Zomerworst en crackers met kleine stukjes kaas uitgesneden in hartjesvorm, campagne of mousserende cider om te drinken, chocolaatjes of hartvormige snoepjes.
Zoek een romantische plek om je picknick te houden.
Ergens afgelegen waar je alleen kunt zijn, zelfs als het dan je eigen slaapkamer wordt. Als je je picknick binnenshuis houdt, gebruik dan geurkaarsen om de stemming te verbeteren.

Sexy lingerie

Een ander leuk cadeau idee is sexy lingerie voor jullie beiden. Voor de man koop je zijden boxers of zelfs iets meer sexy als je durft. Koop voor jezelf een sexy outfit dat bij de zijne past. Ja, het is prima om het voor jezelf te kopen. Deze nacht is voor jullie allebei.

Romantisch weekend

Wat dacht je van een cadeau idee als een rustig weekend in een motelkamer met een bubbelbad. Je kunt verschillende soorten zakjes van liefdeszeepjes vinden, die geweldig zijn om je man in de stemming te krijgen voor een weekend vol vertederende liefde.
Gebruik na het samen in bad gaan massage olie, een die is geparfumeerd voor de romantische avond. Je vindt deze soorten olie bij een kruidenier of soms in de supermarkt. Geniet van het geven van een massage die je man niet snel zal vergeten. Hij zal hetzelfde bij jou doen. Doe de televisie niet aan en verlaat de kamer niet voor het gehele weekend. Gebruik roomservice om te dineren. Dit is jouw weekend en jouw geschenk aan de liefde van je leven.

Gegraveerde Champagne

Een ander idee voor een geschenk dat nu beschikbaar is,zijn gegraveerd champagne en toast glazen. Een gegraveerd set dat is gepersonaliseerd met een persoonlijke gravure zal een gedenkwaardig Valentijnsdag cadeau zijn voor die speciale man. Je kan verschillende soorten champagnes of mousserende cider vinden als je dat wil. Meestal worden deze sets geleverd met hoog gecanneleerde glaswerk. Is er een betere manier om jullie eerste Valentijnsdag samen te herinneren?

Persoonlijke muismat

Zeg “Ik hou van jou” met een persoonlijke muismat voor zijn desktop computer. Veel winkels kunnen tegenwoordig foto’s en tekst toevoegen op bijna alles. Dit zou een goed cadeau voor iedere man zijn.

Een geweldig cadeau is het Bericht in een Fles, je kunt jouw eigen persoonlijke boodschap toevoegen en het in de aktetas van je man zetten, een in zijn auto plaatsen, of er zelfs een bij zijn scheerapparaat. Voeg je eigen intieme berichten toe over wat de avond zal brengen. Nadat hij al deze berichten heeft gevonden, zal hij zeker thuiskomen en misschien wel eerder dan verwacht.

Het maakt niet uit met wat cadeau je aan komt zetten, hij zal er toch wel van houden. Je hebt je liefde met deze man laten zien door te kiezen voor een geschenk dat uit je hart komt. Geniet van deze dag en vergeet deze man niet te laten weten hoeveel je zijn liefde voor jou waardeert.