De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Zoentips

De belangrijkste zoentips:

1 Houd een goede houding aan

Het is belangrijk dat je ‘om te zoenen’ bent als iemand de neiging heeft je te gaan zoenen. Het eerste wat je nodig hebt is een goede houding voor de ander. Zo trek je sneller mensen aan. Lachen is een ding wat je een goede houding geeft terwijl je aan gesprek bent met iemand.

2 Wacht totdat de ander naar je toekomt

Wanneer je iemand ontmoet en jullie steeds closer worden, is het de taak aan jou om verder te denken dan jouw wil alleen. Wil je partner je ook zoenen? Zet alleen de eerste stap als je zeker weet dat hij op de zoen antwoordt en hetzelfde voelt als jij. Ben extra voorzichtig als je een man bent, laat het een keer van haar kant komen.

3 Word niet depressief

Wanneer je iemand voor het eerst zoent, zorg dat je niet meteen alles geeft. Het is niet de bedoeling dat je partner denkt dat je al een eeuwigheid wacht op deze zoen. Start langzaam en alleen aanraking van de lippen.

4 Ben teder en liefelijk

Zoenen is bedoeld voor plezier en genot. Het kan alleen het beste aflopen wanneer jullie allebei er teder mee beginnen. Raak je partners lippen en laat hem/haar daarna die van jou raken. Proef de beleving en geniet van de passie tussen jullie twee, maar overhaast niks.

5 Zeg lieve dingen

Als ik over romantiek spreek is het goed om, tussen het zoenen door, lieve dingen tegen je partner te zeggen. Het is namelijk belangrijk om tegen je partner te zeggen hoeveel je van hem/haar houdt en zoenen is alleen een uiting van je emoties. Dit maakt niet alleen het zoenen fijner, maar het kan ook een geruststelling zijn voor je partner. Dan weet je partner zeker dat jij weg van hem/haar bent.

6 Zet te volgende stap

Na een intieme zoen, wanneer jij klaar bent voor de volgende stap, zorg ervoor dat je zeker weet dat je partner daar ook klaar voor is. Ga nooit tot actie uit, als je niet zeker weet of de ander het wel wil. Vraag het aan je partner of blijf doorgaan met zoenen totdat de ander het zelf aangeeft.

7 Tips voor een romantische zoen

Tijdens het zoenen ben je als twee geliefden bezig. Knuffel je partner tijdens het zoenen. Dit is een goede combinatie en geeft genoegen voor allebei. Ook kun je tijdens het zoenen, zijn/haar gezicht, nek, of een ander lichaamsdeel vastpakken. Dit zorgt voor een extra touch!