De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Valentijnstips voor Haar

Je moet er allereerst achter komen wat je vriendin wil, daarna is het veel makkelijker om valentijnsideeën te plannen. Een simpele diamanten ring zou zomaar de juiste snaar kunnen raken, maar wie weet heeft ze wel liever iets praktisch?

Natuurlijk vind ze het leuk om lieve dingen over zichzelf te horen van jou. Als je tot op heden nog niet tot haar hart gesproken hebt dan is Valentijnsdag een goed moment om ermee te beginnen. Als je een beetje verlegen bent en dit misschien eng vind dan kun je het misschien opschrijven?

De meeste meisjes vinden het leuk om herinnert te worden aan lang vervlogen dagen. Neem haar mee op reis door het verleden en maak een fotoalbum van de leuke en bijzondere momenten die jullie samen gedeeld hebben. Maak zeker gebruik van foto’s waar jullie allebei opstaan, en varieer met leuke foto’s van plekken die jullie bezocht hebben.

Je kunt ook creatief worden en haar een ‘wensboom’ geven. Vertel haar dat jij ervoor zal zorgen dat de eerste wens die ze doet uit zal komen. Degene die van je houdt zal niet veel eisen ; – )

Misschien kun je een romantisch dinertje organiseren op een boot door de grachten van Amsterdam? Dit is leuk omdat je echte quality time met elkaar doorbrengt en ook nog eens iets van de stad ziet.
Waar je ook voor kiest, verras haar met heel je hart en zorg ervoor dat ze deze Valentijnsdag met jou niet snel zal vergeten.

Valentijnsideeën voor hem

Op valentijnsdag vieren we samen de liefde. Als je getrouwd bent of gewoon aan het daten bent dan is dit een bijzondere dag die je zeker zou moeten vieren. Als je voor hem een leuk Valentijns cadeau moet verzinnen is dat niet zo moeilijk. Een beetje inspiratie kan echter geen kwaad.

Je kunt je gevoelens uiten via cadeautjes. Van elektronische speeltjes tot een wijn pakket, er zijn zoveel opties. Als je man een sport fanaat is dan is het misschien leuk om hem kaartjes voor z’n favoriete voetbalclub te geven? Je kunt hem ook verrassen door zijn vrienden te bellen en ze uit te nodigen met z’n alle de wedstrijd bij jullie thuis te kijken. Gooi er wat bier en bitterballen bij…gegarandeerd succes.

Je kunt hem ook iets geven wat gewoon alleen maar leuk is. Maak een persoonlijk cadeau mandje met zijn favoriete spullen. Van snoep tot een computer game, een lekker geurtje of een goede fles wijn. Organiseer een verrassingsdiner in zijn favoriete restaurant.

Laat je fantasie de vrije loop en doe eens gek. Zorg ervoor dat Valentijnsdag voor jullie beide onvergetelijk wordt!