De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Unieke manieren om dit jaar Valentijnsdag te vieren

Wil je Valentijnsdag op een andere manier vieren? We hebben een heleboel unieke ideeën verzameld – Speciale manieren om te laten zien hoeveel je geeft om je partner, familieleden en vrienden die je koestert.

Liefdevolle Valentine’s maaltijd

flirtenMaak een stapel van hart-vormige pannenkoeken voor een lekker Valentijnsontbijt of brunch.
Giet gewoon het beslag in de pan in een vrije hartvorm en serveer de pannenkoeken met aardbeien en slagroom.

Ballonverrassing

Stop als verrassing snoep in ballonnen voordat je ze opblaast. Voeg dan een opgevouwen Valentijnsboodschap toe en blaas de ballonnen op. Bind er een rood lint om en maak hem vast aan de stoel van je dierbare zodat hij of zij het vindt op Valentijnsochtend.

Familieaangelegenheid

Laat de kinderen helpen bij het maken van rode jello pudding gemengd met kaneel harten, aardappelpuree gekleurd met roze kleurstof, hartvormige koekjes en alle andere creatieve recepten om te gebruiken voor jouw Valentijnsdag maaltijd.
valentijnsdag

Het geschenk van tijd

Geef een zelfgemaakte coupon voor werk dat je kunt leveren om je echtgenoot of ouder wat vrije tijd te geven. Bijvoorbeeld een bon voor het schoonmaken van de garage van je vader of voor het stofzuigen van het complete huis voor je vrouw. Wat dacht je van een coupon voor je beste vriend : je kunt haar hond uitlaten of op haar kind passen voor een avond.

Zelfbedachte ‘cadeaubon’

Jullie kunnen afzonderlijke ideeën op schrijven, laten we zeggen 4 of 6 stuks, voor een speciale verrassing – een rugmassage, een bubbelbad, kusjes van top tot teen, een speciale maaltijd – vouw de ideeën op en gooi ze in een pot. Je kunt om de beurt met plezier een ‘cadeaubon’ uit de pot pakken en doen wat het zegt.

Speurtochten

Je kunt dit voorbereiden voor je echtgenoot of voor je kinderen om ze te laten genieten. Schrijf een paar aantekeningen over hoe je je voelt en wat zij voor je betekenen en plaats ze ergens in huis samen met een snoephart of iets anders leuks. Voeg een raadsel toe aan het einde van elke aantekening over waar je de volgende kunt vinden. Op de laatste aantekening staat iets bijzonders te wachten. Je kunt bijvoorbeeld wachten voor je liefde in een met kaarsen verlicht bubbelbad met twee glazen wijn. Je kinderen kunnen een teddy beer of andere speelgoed vinden.

Minder gelukkigen

Bezoek een ziekenhuis of chronische zorg thuis om kleine Valentijn verrassingen en geschenken te geven aan de bewoners. Zij zullen genieten van de zorg en aandacht van zoiets onverwachts.

Alleen?

Heb je geen speciaal iemand om deze Valentijnsdag mee te delen? Natuurlijk heb je die wel! Jijzelf! Waarom zou je jezelf niet gewoon verwennen met een kaarslicht-bubbelbad en daarna je favoriete maaltijd klaarmaken en de nieuwste comedy film huren. Of trakteer jezelf op een dag in de spa of een dag in de sportschool met een step- of aerobicsles. Plan voor Valentijnsdag op zijn minst een week van te voren – je zult merken dat je naar deze speciale traktaties en tijd voor jezelf naar keuze uitkijkt.

Picknick plezier

Romantische PicknickLeg een deken op de grond naast de brandende open haard met kaarsen op de mantel en eet je Valentijn maaltijd als bij een met kaarsen verlichte picknick met een fles van je favoriete champagne.

Italiaanse Romantiek

Zachte Italiaanse liefdesliedjes op de CD-speler, een weelderige Fettucini Alfredo met een fles van je favoriete Italiaanse wijn, dan verse canoli uit de patisserie en kopjes met amaretto smaak koffie voor een smaaksensatie – sluit het af met een sensueel geurend bubbelbad voor twee.

Een ontbijtgranen verrassing

Stop stiekem lieve briefjes en chocolaatjes in de ontbijtgranen je geliefde of kinderen.

Stiekeme briefjes

Briefjes in hun lunch boxen, op de badkamerspiegel, in zijn aktetas, vast op de autoruit, in zijn ondergoed lade …

Rommelig, maar prachtig

Zorg ervoor dat je oude kleren draagt voor je hieraan begint en plan deze activiteit op een plaats waar je makkelijk kunt schoonmaken (geen tapijten, alsjeblieft!) Maak een toren van chocolade pudding. Voer elkaar en laat het uitlopen tot een voedselgevecht! Het moment is nog leuker als je het naakt doet, dan verspil je geen pudding als je wordt geraakt! Het garandeert je een lading aan gegiechel tussen jullie twee, neem een douche-voor-twee na het gevecht en was elkaars chocolade-smaak haar!

Schrijf een brief

Schrijf om de beurt een liefdesbrief of liefdesgedicht aan elkaar. Lees ze dan hardop …

Valentijnsdag delen

Plan vrijwilligerswerk – Ga helpen bij de lokale opvang, bied je aan als vrijwilliger bij de plaatselijke kerk, werk samen met andere vrijwilligers om zorg te verspreiden in je gemeenschap.

In de familie

Zorg voor een leuke tijd met je nicht of neef of ander kind in je familie.

Lange afstand liefde

Bel je favoriete tante die je niet meer hebt gezien sinds ze ver weg is verhuisd of je beste vriend, die naar een ander land is gegaan – laat hen weten dat je aan hen denkt deze Valentijnsdag.

Alleen voor jou

Wou je altijd al dat dure paar oorbellen, maar bleef je de aankoop steeds uitstellen? Geef jezelf een speciaal Valentijnsdag geschenk.

1: Verschillende kleine cadeau’s

valentijnsdag | Romantisch
valentijnsdag | Succes factor
valentijnsdag | Persoonlijk
valentijnsdag | Origineel

Bestel jouw Verschillende kleine cadeau’s hier!

2: Valentijn fotoalbum

valentijnsdag | Romantisch
valentijnsdag | Succes factor
valentijnsdag | Persoonlijk
valentijnsdag | Origineel