De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Lat relatie?

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om je geliefde te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Maar wat nou als jouw geliefde aan de andere kant van de wereld woont?

Wat is het verschil tussen een gewone relatie en een lat relatie?

Natuurlijk kunnen we geen één relatie in één woord omschrijven, zowel een lat relatie als een gewone relatie niet. Want niets is hetzelfde, alleen de meeste relaties zijn er omdat twee mensen van elkaar houden en ze graag bij elkaar zijn. Een lat relatie is eigenlijk hetzelfde, alleen dan kies je ervoor om niet bij elkaar te wonen. Lat is een Engels woord wat voor Living Apart Together staat. Je bent dus wel samen, maar je woont niet samen. Sommige mensen kiezen hier bewust voor, zij houden liever hun eigen huishoudens apart.

Zelfstandigheid in een lat relatie.

Als je een lat relatie hebt, woon je dus niet samen met je partner en meestal is het ook zo dat beide partners redelijk ver uit elkaar wonen. De meeste lat relatie koppels doen samen dingen in het weekend. Maar waarom kiezen sommige mensen voor een lat relatie? Dit kan zijn omdat ze hun zelfstandigheid niet willen opgeven. Ze hebben de perfecte baan gevonden en willen daarvoor niet verhuizen of dit opgeven. Of ze zijn zo ingesteld op het alleen zijn dat een lat relatie gewoon de perfecte oplossing is. Misschien hebben beide partners kinderen en willen ze hun gezin niet verstoren. Meestal komen lat relaties dan ook voor bij wat oudere mensen. Een lat relatie is dus niet slecht of raar, wat sommige mensen wél denken. Het is gewoon een andere manier om toch een relatie met elkaar te hebben. En als je er allebei goed bij voelt, waarom niet?

Valentijnsdag extra speciaal bij een lat relatie!

Voor mensen die een lat relatie hebben is het natuurlijk altijd weer extra leuk om elkaar weer te zien. Want ervan uit gaande dat deze mensen niet bij elkaar wonen, zie je elkaar meestal niet elke dag. En dan kan het, in tegenstelling tot mensen die geen lat relatie hebben, heel lang spannend blijven om elkaar weer te zien. Op Valentijnsdag moet elk stel bij elkaar zijn en je kunt er dan ook iets extra speciaals van maken als je een lat relatie hebt! Heb je nog een leuk cadeau nodig? Of zoek je iets origineels? Kijk dan snel even op onze top 10 Valentijn cadeaus.