De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Diner of Brunch

1. Ga ergens heen waar jullie beiden comfortabel zijn

2. Maak een reservering om te voorkomen dat je moet wachten

3. Als je iets nieuws wilt proberen, ga dan ergens heen naar wat jullie allebei altijd al wilden proberen

4. Als je nerveus bent over een nieuwe plek en je wilt dat het de perfecte avond wordt, neem dan van tevoren een kijkje op de plaats waar je heen gaat

5. Wees jezelf. Bijvoorbeeld, als je geen wijnexpert bent, vraag dan om hulp van het personeel. Wij vrouwen houden van een man die zal vragen

Of ben uitdagend … Ga niet naar een restaurant om te eten. Als je zelf geen goede kok bent, bestel dan bij een lokale vestiging in de buurt (geen fast food of pizza) of huur een persoonlijke chef-kok in en stop je tijd en moeite in het dekken van een mooie tafel. Ze zal erg onder de indruk zijn van je inspanning.

Lingerie

Oh nog een landmijn. Krijg je het gevoel dat deze feestdag was bedoeld om het beste van relaties te testen? Wees hier voorzichtig mee. Jouw fantasieën hoeven niet haar verlangens te zijn. En alsjeblieft, ben ook hier weer stijlvol niet kleverig. Goedkope lingerie zegt niet “ik hou van je.” Het zegt: “Ik ben goedkoop of je bent een zwerver.” Als je niet zeker bent over dit helemaal, maak het dan een partner activiteit. Zeg haar dat je iets leuk voor haar wilt kopen en dat je het samen met haar wilt doen.

Andere geschenken

Er is geen regel dat je Valentijnsdag geschenk hartvormig, rood / roze of traditioneel moet zijn. Ik raadt je niet aan om voor haar een blender of een accuboormachine te kopen, maar als er iets is dat ze echt leuk vindt en je kunt het je veroorloven, laat haar dan zien dat je aandachtig bent geweest en ga ervoor.

Reizen

Veel plaatsen bieden weekend specials voor Valentijnsdag aan, maar moeten vaak vroeg van tevoren geboekt worden. Als alternatief kun je een weekendje weg plannen op een andere datum en dit aan haar geven als een geschenk tijdens jullie Valentijnsdag diner.

Aanzoeken

We hebben dit voor het laatst bewaard, want het is een grote. Om een of andere reden heeft de menigte het gevoel dat een aanzoek doen op Valentijnsdag het ding is om te doen. In het geval dat je het niet uit dit artikel kon opmaken, ik ben je aan het aanmoedigen om grootser te denken. Aanzoeken op Valentijnsdag worden vaak verwacht. Waarom zou je het niet anders doen en haar vragen op een willekeurige tijd om haar echt te verrassen. Echter, als je voelt dat je moet bezwijken onder de druk, doe het dan goed. Volg al onze tips boven en breng ze naar een hoger niveau. Nogmaals, wees creatief maar stijlvol. Je wilt dat zij deze bijzondere tijd herinnert.

Dus hier bent u aan het eind van het artikel en ongeveer klaar om de handdoek in de ring te gooien. Niet doen! We weten dat je kunt. Haal diep adem, wacht niet tot het laatste moment en als het allemaal een beetje te overweldigend blijkt te zijn, roep dan hulp in. Gebruik je middelen en maak dit een echt bijzondere dag, dat is slechts het begin van een echt bijzonder jaar vol romantiek.