De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Strategieën om te daten

Vele singles volgen relatie coaching om dating strategieën te leren en de begeleiding te krijgen die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Hier zal ik mijn lijst van tien strategieën voor succesvol daten met jullie delen.

Misschien vindt je deze strategieën ouderwets of gaan ze tegen je intuïtie in, maar ze werken.

Als je gaat daten om een relatie op lange termijn te vinden, zullen deze strategieën je helpen aan de liefde van je leven en je te vestigen in een bevredigende lange-termijn relatie.

Als je al in een relatie zit, kunnen deze strategieën weer een vonk in je relatie brengen.

Hier zijn mijn tien strategieën voor succesvol daten:
1. Als je een vrouw bent die over het algemeen eerst mannen versiert, stop en laat mannen jou versieren. Als je een man bent die wacht tot vrouwen jou mee uit vragen, neem dan de eerste stap en vraag ze zelf in plaats van andersom. Een vrouw die een man uitvraagt, zorgt voor een ongemakkelijke spanning die later moeilijk te veranderen is.

2. Blijf uit de buurt van verbaal voorspel vroeg in de relatie. Ga een seksueel gesprek pas aan nadat je elkaar goed kent, op zijn minst een paar maanden in de relatie. Dit type gesprekken kan de centrale focus worden van jullie interacties worden, waardoor het moeilijker wordt om andere delen van je relatie te ervaren.

3. Heb geen seksuele relatie totdat je jezelf bindt aan diegene en van elkaar houdt. Dit lijkt misschien wat ouderwets, maar relaties zijn samenwerkingsverbanden. Hoewel seksualiteit een onderdeel van een relatie is, is het niet een goede basis om een relatie op te bouwen. Als je je relatie bouwt op seks, zal het waarschijnlijk in elkaar vallen als een kaartenhuis.

4. Beperk jullie tijd samen in het begin. Zie elkaar beperkt of praat soms over de telefoon met elkaar, maar matig hierin. Hoe wordt een huis gebouwd? Steen voor steen. Hoe heb je vriendschappen ontwikkeld? Door de tijd heen. Verdient een intieme relatie minder dan dat?

5. Besteed meer tijd aan persoonlijk flirten in plaats van via e-mail of telefoon. Elektronische communicatie heeft een aspect van de anonimiteit en veiligheid. Het zorgt voor een vals gevoel van nabijheid. Als dit jullie primaire vorm van communicatie is, kun je je ongemakkelijk voelen als jullie elkaar persoonlijk ontmoeten.

6. Wees jezelf te allen tijde in het dating proces. Daarmee kunnen jullie beiden duidelijk zien of de relatie zal werken. Als jullie op elkaar aansluiten, ontdek je meer dingen die je leuk vindt aan elkaar. Als jullie niet op elkaar aansluiten, kom je daar eerder vroeger dan later achter.

7. Wees vanaf het begin duidelijk over hoe je wel en niet behandeld wilt worden. Het is beter om te weten hoe je nieuwe partner reageert op jouw grenzen en normen.

8. Wees je bewust van wie je nieuwe partner is. Op hetzelfde moment, ga er niet automatisch van uit dat hij je teleur zal stellen op dezelfde manier als je eerder teleurgesteld bent. Geef hem een kans om jou goed te behandelen in plaats van hem testen om te zien of hij je pijn zal doen.

9. Accepteer je nieuwe partner zoals ze is of ga geen relatie aan. Als haar gedrag jou stoort, maar haar niet, kun je er zeker van zijn dat dit gedrag zal blijven. Accepteer hoe je nieuwe partner nu is, in plaats van hopen op verandering of eruit te komen.

10. Geniet. Heb plezier. Maak kennis. leer. Daten is prachtig. Het is een kans om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten en leuke activiteiten te ondernemen. Het is een kans om te groeien. Als je het zachtjes, zonder dat je afbreuk doet aan je emotionele welzijn, zal het schittering toevoegen aan je leven.