De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Laat bloemen spreken op Valentijnsdag

Valentijnsdag brengt overal de dichter in geliefden naar boven, maar wat als je muze niet werkt. Hoe kun je de gevoelens uitdrukken die jouw speciale persoon in jou naar boven brengt?
Of je nu verlegen bent, hals over kop verliefd of je gewoon iemand speciaal wilt laten voelen deze Valentijnsdag: kleur spreekt.

Rozen blijven een van de meest populaire geschenken op Valentijnsdag en hun subtiele nuances van betekenis kunnen alles zijn, van “Ik hou van jou” tot “Bedankt dat je zo’n geweldige vriend bent.” Deze Valentijnsdag biedt Laura Milder, ProFlowers ontwerper en bloemen deskundige, tips over hoe je ervoor zorgt dat jouw bloemen selectie overeenkomt met je ware gevoelens.

Rommel niet met je kleuren

Kleur kan een belangrijke rol spelen in het kiezen van het juiste bloemgeschenk om je gevoelens te uiten. Als je een vriend op wil vrolijken of een beetje waardering wilt tonen deze Valentijnsdag, kies dan voor bleker gekleurde rozen, zoals geel, roze of perzik. Net zoals de populaire rode roos symbool staat voor passie en ware liefde, kan de paarse roos ook gegeven worden als een uitdrukking van betovering of een nieuwe liefde. De zuiverheid van de witte roos leent zich natuurlijk aan betekenissen van onschuld en loyaliteit en is het perfecte cadeau om te sturen naar een geliefde die ver weg is.

Een of een ton

De geheime betekenis van een roos kan ook worden beïnvloed door de manier waarop het wordt gepresenteerd. Het aanbieden van een enkele roos ten opzichte van een boeket spreekt boekdelen over de boodschap die je probeert over te brengen. Een enkele rode roos betekent van oudsher dat je diep verliefd bent op iemand, terwijl een gemengd boeket met zowel rode als witte rozen eenheid betekent. Voor mensen met huwelijksplannen is twee rozen verweven tot een enkele stam het teken van een diepe betrokkenheid en zinspeelt op een verloving of de gedachte om te trouwen.

Hou het vers

Als je een hoop tijd en moeite steekt in het kiezen van het juiste bloemengeschenk op Valentijnsdag, wil je ervoor zorgen dat ze mooi blijven en dat wat je besteld hebt ook wordt geleverd. De eenvoudigste oplossing is bloemen uit te kiezen van een bedrijf zoals ProFlowers, die elimineert tussenpersonen om ervoor te zorgen dat jouw boeket zo vers mogelijk is en stuurt het bericht dat jij beoogde. Andere manieren om je bloemen op hun best te houden, zijn het afsnijden van ongeveer een centimeter van de stengels en ze te bewaren in een koele, droge omgeving zonder direct zonlicht en tocht.

Bloemen zijn al lang een populaire manier om jouw boodschap te sturen naar een speciaal persoon – Valentijnsdag is het perfecte excuus om je vriendschap en liefde te uiten.