De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Trouwen voor één dag

Op 26 februari organiseert Grand Hotel Karel V in Utrecht een ludiek evenement waarbij je voor één dag kan trouwen. Het maakt niet uit met wie je wilt trouwen, met je beste vriendin, met je vriendje, nog een keer met je vrouw of man of met je hele vriendinnengroep. In samenwerking met Wed and Walk maakt Grand Hotel Karel V er een bijzondere dag van.

Alles wordt verzorgd: sprookjesachtige bruidsjurken in alle maten en stijlen, sluiers, tiara’s, vintage jacquets, hoge hoeden, plastic bruidsboeketten in alle kleuren van de regenboog en ringen die je mag houden. Ook krijgt iedereen direct een leuke trouwfoto mee.

De ceremonie vindt plaats in een monumentale zaal van Grand Hotel Karel V onder een mooi versierde rozenboog met bloemetjes. Uiteraard staan de bubbels en bruidscupcakes klaar om samen te toosten. Het feest wordt zo uitgebreid als je zelf wilt, zo is er een speciaal 3-gangen bruidsmenu, Champagne, zijn er extra foto’s na te bestellen en kan je je vrienden en familie natuurlijk uitnodigen.

Wed and Walk de huwelijkse voorwaarden: “Dit huwelijk is niet echt, het is een bijzondere belevenis waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Het is een sprookje
dat duurt tot zonsopkomst de volgende dag: bij de eerste zonnestralen is alles weer voorbij en zijn jullie gewoon weer pompoenen!”

Kijk op www.karelv.nl voor alle informatie.