De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Romantische liedjes

Muziek is de soul van de liefde en het zorgt voor een compleet plaatje in je liefdesleven. Liedjes en romantiek gaan perfect samen en er zijn tegenwoordig veel mooie romantische liefdesliedjes gemaakt die liefde perfect weergeven.

Liedjes geven veel woorden die met liefde te maken hebben en niks zal dat beter verwoorden. Als je omringt bent door liefde, houden liedjes de romantiek bloeien. Ze tonen niet alleen emoties, maar veel meer dan dat.

Muziek laat het beste de liefde zien en is een perfecte manier om romantiek in te luiden. Voor veel mensen is muziek daarom ook favoriet in liefdesleven. Ook is muziek bestemd voor perfecte gelegenheden als jubilea en verjaardagen. Dit is de juiste manier om het speciaal te vieren. Een speciaal liedje kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er nog meer liefde opbloeit. Muziek maakt van een normale dag, een romantische dag.

Iemand verrassen is altijd speciaal. En wat is er specialer dan romantische muziek bij een speciale gelegenheid. Een liedje via de radio aanvragen is een voorbeeld van een romantische verrassing. Maak het wel persoonlijk en zorg voor toevoeging van liefde. Je kunt een CD maken met favoriete liefdesliedjes, waardoor je klaar bent voor een romantische avond. Nog romantischer is het zingen van een liefdesliedje. Ook al kun je niet zingen, dit is romantisch.

Top romantische liedjes

Er zijn genoeg goede romantische liedjes. Hier is een lijst met de beste romantische liedjes, die jouw liefde kunnen weergeven en het creëert gegarandeerd wonderen.

 1. Everything I Do I Do it for You – Bryan Adams
 2. Someone’s Got A hold of My Heart – Bob Dylan
 3. I will always love you – Whitney Houston
 4. My heart will go on – Celine Dion
 5. Unbreak my heart – Toni Braxton
 6. Truly Madly Deeply – Savage Garden
 7. John Mayer – Your Body Is A Wonderland
 8. Unchained Melody – Righteous Brothers
 9. Every Breath You Take – The Police
 10. Careless Whisper – George Michael
 11. Words – Boyzone
 12. Nothing gonna change my love – Glenn Mendioris
 13. Bed of Roses – Bon Jovi
 14. It must have been love – Roxette
 15. Paint my love – MLTR