De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Cadeaus voor je Valentijn

14 februari komt steeds dichterbij. Valentijnsdag nadert. Je denkt er al maanden over na: Wat geef ik aan mijn Valentijn? Lijstjes gemaakt, talloze winkels bezocht en nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau? Geen zorgen! Natuurlijk wil je het beste cadeau geven dat er bestaat, maar bij een Valentijn cadeau is het gebaar en de gedachte het belangrijkst. Het beste cadeau is daarom iets simpels met een persoonlijk gebaar. Je hoeft dus geen cadeau te kopen waar je mee opvalt, om je Valentijn voor je te winnen. Een simpel, liefdevol cadeau doet veel meer!
Als je er nog niet helemaal uit bent, geven wij je een aantal suggesties voor romantische cadeaus voor Valentijnsdag.

Chocolade Valentijns box

Valentijn chocoladeHet maakt niet uit hoe oud of jong je bent, niemand is te oud voor chocolade. Chocolade is een van de meest romantische cadeaus die je aan je Valentijn kunt geven. Als je weet van wat voor chocolade hij/zij houdt, ben je al een heel eind. Natuurlijk kun je ook voor een divers aanbod gaan. Een combinatie van pure, mint en karamel bonbons bijvoorbeeld.

Valentijn parfum

Valentijns parfum is een perfect cadeau voor je vriendin. Vrouwen houden van een lekker geurtje. Bedenk over welke geur ze al een tijdje praat, maar die ze nog niet gekocht heeft. Het zou een verrassing zijn als je haar met Valentijn verrast met haar favoriete parfum. Maar natuurlijk kun je ook voor een parfum gaan die bij haar persoonlijkheid past. Als ze van bloemen houdt, geef haar een geur van haar favoriete bloem. Er is een groot aanbod aan keuzes in de markt.

Romantische Cd’s

Valentijn CDRomantiek en liefde gaan vaak samen. Het heeft een sterke connectie met elkaar. Onze romantische herinneringen gaan meestal samen met een romantisch lied of deuntje. Daarom is een speciale CD een perfect Valentijns cadeau. Natuurlijk is het nog beter als je Valentijn een liefde heeft voor muziek. Een collectie van zijn/haar favoriete muziek valt dan erg in de smaak.

Valentijns uitje

Onder een van de beste Valentijns cadeaus valt een romantisch uitje met zijn tweeën. Je plant een uitje naar een plek waar jullie allebei graag naar toe gaan. Bijvoorbeeld de plek waar je over nagedacht hebt om in de vakantie naartoe te gaan. Wat heel speciaal is, is een plek waar een mooie herinnering ligt. De plek waar jullie elkaar ontmoetten en verliefd werden. Er is niks romantischer dan het herbeleven van je romantische herinneringen op Valentijnsdag.

Bloemen

RozenBloemen hebben hun eigen manier van liefde en zorg tonen. Als je dat wil overbrengen, doe dat met bloemen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi boeket met speciale Valentijns bloemen, zoals rozen, orchideeën en lelies.