De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Top 10 cadeaus

Een cadeau is een teken van liefde en bewondering aan de mensen waar je van houdt. Als er iets gevierd moet worden, kan een cadeau niet ontbreken. Alle cadeaus bezorgen je liefde van degene van wie je het krijgt. En jij geeft liefde aan hen.

De top 10 cadeaus, helpt je met het kiezen van het perfecte cadeau.Bij verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag en kerst gaan mensen opzoek naar cadeaus. Een cadeau met een betekenis, gevoel en een gebaar is ideaal. Het enige wat je moet doen is erachter komen wat voor voorkeuren de desbetreffende persoon heeft.

Waar houdt hij/zij van? Waarmee zet ik mijn partner verstelt en verras ik hem/haar? Als je nog steeds aan het twijfelen bent over een perfect cadeau, kijk naar de top 10 cadeaus!

1. Bloemen

Het eerste waar wij aan denken is bloemen. Mooie bloemen doen het altijd goed. Of het voor je vriendin haar verjaardag is of voor je eigen verjaardag, bloemen betekenen liefde en verzorging. Bestel ze hier!

2. Gadgets

Iedereen is tegenwoordig helemaal up-to-date. Gadgets als laptops, iPods en mp3-spelers zijn een van de coolste cadeaus die je kunt geven en ontvangen. Zelfs op Valentijnsdag zijn gadgets te geven. Bestel ze hier!

3. Ervaring

Het geven van een belevenis tijdens valentijnsdag is super origineel en iets om nooit te vergeten. Een rondvaart door de grachten van Amsterdam, een rondleiding door de Kuip, een Valkeniers cursus of een High Tea in een eeuwen oud kasteel. De leukste valentijnservaringen bestel je hier.

4. Sieraden

Vrouwen houden van sieraden en kunnen niet zonder. Als jouw liefje een vrouw is, zal elk sieraad haar hart stelen. Oorbellen, kettingen en ringen zijn voorbeelden van het grote assortiment waar vrouwen dol op zijn. Bij Jewelz hebben ze een top assortiment, daar zal je zeker slagen voor een mooi cadeau. Bestel ze hier.

5. Parfums

Geef hem of haar een bekend parfum of favoriete geur. Hij/Zij zal er van stralen en het graag voor jou op doen. Bestellen doe je hier .

6. Stijlvolle outfit

Iedereen wil er graag goed uit zien. Een leuke, stijlvolle outfit is dus een goed cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Erg stijlvolle outfits vind je hier bij Expresso

7. Persoonlijk cadeau

Ben je creatief? Maak zelf een cadeau. Dit zal altijd onthouden worden, doordat jij er je emotie en creativiteit in gooit. Geen zin om zelf iets te maken? Bestel je persoonlijke cadeau dan hier!

8. Foto album

Foto’s nemen ons terug naar mooie herinneringen. Soms is het een gevoelig cadeau, maar het zal zeker gewaardeerd worden voor bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen en ook Valentijnsdag. Maak je eigen fotoalbum

9. Cd’s en Dvd’s

Op sommige momenten wil je iets simpels cadeau geven, maar het moet ook indruk maken. De oplossing hiervoor is een box met zijn/haar favoriete Cd’s of Dvd’s.

10. Cadeaubon

Als laatst is er een makkelijke oplossing, als je er niet uitkomt wat je moet kopen. Koop een cadeaubon en laat degene zelf kiezen.

TIP: Valentijn fotoalbum

valentijnsdag | Romantisch
valentijnsdag | Succes factor
valentijnsdag | Persoonlijk
valentijnsdag | Origineel