De Love Calculator

Bereken of jij match met jouw geliefde!

 Match ons! Ik ga akkoord met de voorwaarden

Valentijnsdag – Een gids voor Mannen

Wist je dat na Kerstmis Valentijnsdag de grootste feestdag is? Dat betekent een aantal dingen voor jou, de consument, maar meestal betekent dit dat de markt vol is van een overvloed aan hart-vormige, schattige, niet zo waardevolle producten. Ik heb een filosofie … een die niet altijd populair is … maar die ik hier ga vertellen. Als je van iemand houdt, is “Ik hou van jou” zeggen een full-time baan, die je niet kunt bereiken door goedkope, mooi ingepakte chocolade en knuffels die zakken vol hartvormige snoepjes vasthouden.

Begrijp me niet verkeerd. Deze dingen waren geweldig toen we nog 10 jaar waren, maar nu zijn we volwassen, dus hier zijn een paar manieren om ervoor te zorgen dat je een stijlvolle Valentijnsdag hebt, dat laat zien dat je er veel aandacht aan geschonken hebt.

De sleutel tot succes ligt bij het weten wat de smaak van je geliefde is en dat je niet op een landmijn stapt in het proces van haar vertellen hoeveel je om haar geeft. Ja, dit artikel is vooral gericht op de mannen die proberen om het goed te doen dit jaar. Maar vrouwen, jullie kunnen dit advies ook in je opnemen, want ik ken namelijk niet één man in het leven die een teddybeer met een goedkope satijnen hart zou willen

1. Stel jezelf de vraag “Ken ik haar smaak goed genoeg om een persoonlijk cadeau te kopen?” We gaan je helpen om hierachter te komen, maar dat moet je ook zelf doen.

2. Wat is je budget? Financiële problemen als gevolg van te hoge uitgaven op Valentijnsdag helpen je niet bij je romantische leven.

3. Wees altijd stijlvol. Je hoeft geen fortuin te besteden om stijl te bereiken.

We hebben de keuzes verkleind door de belangrijkste items die over het algemeen worden gekocht voor Valentijnsdag. Dit is een totale lijst en zal je op weg naar de overwinning helpen:

Chocolade

Vindt ze het lekker? Zo niet, dan sla je uiteraard dit traditionele geschenk over. Heeft ze een favoriet merk? Of een favoriet ingrediënt? Wat uw antwoorden op deze vragen ook zijn, koop geen in krimpfolie verpakte, generieke chocolade. Wij zijn geen grote fan van hartvormig, valse versiersels en Elvis fluweel. Je weet waar ik het nu over heb. Dit moet je vermijden! Een eenvoudige, elegante doos met een mooie strik is veel stijlvoller.

Bloemen

RozenHoudt ze van bloemen? (Vergeet niet dat sommige mensen allergisch zijn voor bepaalde bloemen)
Heeft ze een favoriet? Er is geen regel die zegt dat het rode rozen moeten zijn. Ik ben toevallig gek op gele rozenen het zou veel voor mij betekenen als mijn partner me begreep en gele rozen voor me zou kopen in plaats van traditioneel rood.

Sieraden

Nu praten we over een landmijn. Als je vastbesloten bent om sieraden te kopen, raadpleeg dan haar vrienden en familie om erachter te komen wat ze leuk vindt en wat ze graag wil als je er zelf niet absoluut zeker van bent. Goede sieraden zijn een dure kans om het te verknallen. Vermijd hartvormige dingen … alsjeblieft, ik smeek je. De handeling van het geven van de sieraden is om “ik hou van je” te zeggen, er is geen noodzaak om het op haar voorhoofd te tatoeëren (bij wijze van spreken). Door het geven van een hartvormige ketting voelt ze zich verplicht om het de hele tijd dragen.

Lees meer tips in Valentijnsdag – een gids voor mannen deel II